Detoxifierea de primăvară – Post sănătos

6:30 pm

10th March 2017

Curatenia de primavara - detox de post
Vine primavara, postul Pastelui, moment bun pentru un mic detox. 
Da-i o pauza corpului tau si incarca-l cu energie renuntand la mancarea greu digerabila, uneori chiar lipsita de nutrienti in cazul alimentelor procesate. Da-i corpului cat mai multe legume si fructe. Desigur, auzi de multe ori asta: pentru sanatatea dvs consumati cat mai multe fructe si legume, dar in ce fel si chip sa le prepari, te intrebi.
Ei bine, te asteptam la atelierul nostru de gatit unde te vom invata sa-ti faci cateva salate delicioase, satioase, in care vom adauga proteine vegetale, grasimi bune si dressinguri minunate. Supele din legume inspirate de pe tot globul, rapid de preparat vor fi deliciul pranzurilor tale, iar pentru micul dejun te vom invata cel mai rapid posibil, preparat, micul dejun intr-un pahar.
Desigur, nu va fi urma de zahar, faina alba sau grasimi hidrogenate. 
Meniu:
  • 3 variante de salate, cu adaos de proteina diferit
  • 3 dressinguri diferite, gustoase si simple
  • 2 tipuri de supe
  • 2 smoothie-uri
Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.
Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 190 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 170 ron impreuna.

Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!