It`s a Halloween party! Sau mai bine zis – Noaptea Strigoilor …?

6:00 pm

29th October 2016

It`s a Halloween party! Sau mai bine zis - Noaptea Strigoilor ...?

Orice traditie e prilej bun pentru distractie ! Si dupa cum cere traditia, in ultimul weekend din octombrie, e Halloween. Sau cel putin la noi, in ajunul sarbatorii de Sf. Andrei, e Noaptea Strigoilor. Un lasata secului in care ni se permite sa ne desfatam cu mancare buna, bautura pe masura si distractie.

Noi organizam o petrecere in care puteti sa dati frau liber vampirului din voi, insetat de vin rosu fiert, sau a mumiei, care infometata de mii de ani, se trezeste inconjurata de bunatati. Noi promitem sa nu frecam usile si ferestrele cu usturoi, mai ales ca toate legendele spun ca in aceasta seara fatidica, toate mandrele isi viseaza sau isi intalnesc ursitii sau deja promisii.

Si pentru ca e distractiv, regula spune sa ne costumam. Printi si printese, varcolaci si pisici, cowboy sau politiste, oricine e binevenit. Noi va asteptam chiar cu cateva masti si alte recuzite pentru cei mai putin inspirati – atat pentru copii cat si pentru cei mari. De asemenea, va vom arata cum puteti sa faceti un desert de halloween sangerat, creat de mainile voastre in doar cateva minute. In plus, toate retetele de luat acasa!

14800741_10154283976044232_1163547454_n

Asa ca nu ezitati, inscrieti-va cat mai repede la petrecerea noastra de final de octombrie !

Cand? Sambata, 29 octombrie, ora 18.

Ce punem la dispozitie: bauturi calde (alcoolice si non alcoolice), atmosfera spooky si distractiva, mancare cu tematica, din roadele toamnei, muzica, spatiul din studioul Kuxa & 2 terase incapatoare, masti.

Ce asteptam de la voi: rezervari, costumatii faine si zambete!

Costul participarii la eveniment este de 145 de ron pentru adulti si 55 pentru copii. Contactati-ne pentru plata rezervarii.

Noorish fun moments!

logo