Despre noi

Trebuie sa ne hrănim. Am primit un dar minunat numit viată si vrem sa ne bucuram de ea. E atât de simplu. Si ca sa ne putem bucura mai bine si mai mult de ea – trebuie sa ne hrănim. Sa ne hrănim corpul, sa ne hrănim mintea, energia, sufletul, relațiile si timpul cu nutrienti sănătoși, benefici. Daca erai in căutarea unei comunități care iți împărtășește aceasta nevoie, aceasta sete de viată, ei bine – ai găsit-o.

 

logo

Noorish este un concept unic în România, creat pentru tine. Pentru momentele in care vrei sa cunoști oameni noi. Si vrei, știi ca vrei. Pentru ca noile cunoștințe iți aduc viziuni noi, puncte de vedere diferite, piese din puzzle care se completează si care își oferă suportul.

 

Fie ca vorbim de o oră de yoga la înălțime, în aer liber, deasupra orașului agitat și apoi o cină ușoară, nutritivă, pentru a încheia ziua cât se poate de liniștit și relaxat.  Poate dimpotrivă, vrei sa fii productiv la birou si vrei sa începi ziua intr-un stil fabulos salutând soarele si apoi bucurând-te de un mic dejun ușor, frumos. Suntem acolo si fie ca e vorba de o petrecere intre prieteni in care tu gătești si te bucuri de spațiul nostru si de terasa._MG_9539

Avem atâtea idei încât vrem sa nu va plictisiți vreodată! Sa va simțiți ca acasă, ca intre prieteni, ca in locul ala pe care li așteptai de mult – in care poți fi tu.

 

 

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

_MG_9618

 

 

_DSC1766

 

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

 

 

 

12311328_1065893160110615_6707296824813523431_n

 

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

 

 

 

 

_MG_4375

 

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.

 

 

12027592_10156095180665646_9154234245878884370_n

 

 

Alegem cei mai buni traineri pentru tine, experimentații Geo Bogdan și Gloria Ciolachi fiindu-ne primii parteneri.

 

 

 

 

Noorish your body

Noorish your mind

Noorish your life

Noorish.