Atelier copii – mic dejun gustare

5:00 pm

17th June 2017

Atelier meniu copii - mic dejun, gustare

Copiii sunt mult mai inteligenti si conectati decat credem noi. Ne surprind de fiecare data. Asa ca de ce sa nu le permitem sa aiba grija singuri de ce mananca si intre timp sa se si distreze? Vino cu piticii si hraneste-ti curiozitatea alaturi de noi!

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Meniu:

  • Porridge cu fructe si nuci (copiii decorează bolul de Porridge cu fructe si nuci)
  • Clătite americane sau waffles (le facem mai sănătoase înlocuind zaharul cu miere cruda si fructe, făina alba cu făina integrala cu gluten sau fara de la Doves Farm). Decoram ca niste adevărați chefi cu fructe, unt de arahide, sosuri, pentru a le face si mai apetisante.
  • Mini Quiche – 4 variante
  • Mic dejun într-un borcan
  • Brioșe dulci si sărate

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.

Atelierul dureaza in jur de 3 ore (de la 18 00 la 21 00), iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 170 ron de persoana, cost care include si costul piticului.

Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!