Dragobetele pupa fetele !

6:30 pm

24th February 2017

Dragobetele pupa fetele! Mancare buna pe 24 februarie, pentru cupluri si nu numai!

Noua ne place ziua de 24 februarie. Pentru noi inseamna ca, desi ne indepartam de tot ce inseamna valori traditionale in viata de zi cu zi, ele nu dispar complet si nu sunt inlocuite de variante occidentale. Nici macar nu conteaza cine imparte dragoste mai bine sau mai mult, cat conteaza ca oamenii sa isi aduca aminte de frumusetea de a te simti indragostit si de farmecul unei relatii, totul pe fondul traditiei romanesti.

Vino la Noorish, pe 24 februarie, sa inveti sa gatesti si sa mananci. Fie ca esti baiat sau fata, barbat sau femeie, intr-un cuplu sau nu, te asteptam sa demonstrezi ca esti gospodina / gospodar si ca esti o partida pe cinste. Fie ca pleci sau nu de la noi mai indragostit decat ai venit, un lucru e sigur: o sa te distrezi alaturi de Adriana, Cristi si Iulian, vei savura bunatati si vei degusta vinuri alese.

Vei cunoaste oameni noi si poate, pana la final, te vei indragosti macar de conceptul nostru bazat pe echilibru, bucurie si mancare sanatoasa.

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Meniul e menit sa va faca sa va ganditi la zeii desfatarii si a dragostei (fie el Eros sau Cupidon):

  • Starter: Canapele pe care se intind galese felii de muschi de vita
  • Main: Si la mare si la munte, combinatiile sunt ideale – surf & turf cu reductie de vin si piure de telina
  • Desert: Un desert moale si fierbinte, cu iz de afrodisiac: Chocolate lava cake surprise

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi. Apa aromata, sucul de fructe si cafeaua sunt din partea casei. Vinul se achita conform consumului, direct de la somelierul nostru.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 190 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 170 ron impreuna. 


Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!