Italia, mi amore!

6:00 pm

10th June 2017

Italia, mi amore!

Stim! Pastele ingrasa. Dar mai stim ceva. Sunt raiul pe pamant. Sunt cele mai simple si mai savuroase preparate posibile. Si mai stim un lucru, ca atunci cand le faci tu de la cap la coada… e o experienta care iti schimba viata. De aceea te invitam la cel mai nou atelier de fresh hand made pasta, astfel incat sa puteti face acasa pentru cei dragi si sa-I impresionati de fiecare data.

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Meniu:

– Ravioli umpluti cu ricotta si nuci si sos de gorgonzola.
– Spaghetti / Tagliolini cu “spaghetti” de zucchini si sparanghel si
creveti aromatizati cu brandy.
– Ravioli cu mousse de ciocolata si supa de vanilie.

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi. Cand? 10 Iunie, de la 18:00.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 210 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 190 ron fiecare.

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.
Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!