Let`s pump it up! It`s a pumpkin day!

6:30 pm

6th September 2016

Let`s pump it up! It`s a pumpkin day! Atelier de gatit folosind dovleac :D

Atelier de gatit folosind dovleac  😀

Dacă simțiți că intrați într-o atmosferă mai alarmată și ieșiți din visul care a fost vacanța, înseamnă că vine toamna. Pe care ar trebui să o primim cu brațele deschise pentru că poate fi o perioadă de creștere și productivitate, de care atât plantele cât și oamenii beneficiază. Cel mai bine e să ne bucurăm de aceste roade ale toamnei pe care le gasim asa de usor in piete, proaspete, pline de gustul cu care ne-am obisnuit din copilarie.

De aceea marti facem atelier! Vrem sa va dam cateva idei despre cum puteti utiliza acest fruct imens si portocaliu.

Te-ai gandit vreodata la posibilitatea de a gati o supa thailandeza cu lemongrass si dovleac? Cum iti suna un curry cu cocos si dovleac – de o culoare cum are doar soarele la asfintit in timpul unei sedinte de yoga pe rooftop? 🙂

Si cum sa uitam de desert? Crumble cu dovleac, intr-o prezentare inedita cu care iti vei putea impresiona familia si prietenii ?

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.

Pretul atelierului este de 145 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 260 ron impreuna. 

Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!

logo