Mic dejun intr-un pahar

10:30 am

4th April 2017

Cel mai rapid și sănătos mic dejun este cel servit dintr-un pahar în drum spre serviciu sau acasă, într-un bol cu multe toppinguri deasupra. Cel din urmă devine foarte atrăgător și apetisant chiar și pentru cei mai mofturoși copii, mai ales dacă îi lași să-și decoreze singuri propriul bol.

Un smoothie plin de fructe și legume, fibre și superalimente este tot ce ai nevoie pentru a începe ziua plin de energie.

Ți-am pregătit 5 rețete delicioase pentru a nu a mai avea motiv sari peste micul dejun sau pentru a te ajuta înlocuiești micul dejun mai puțin sănătos pe care îl servești de obicei.

Îți spunem doar câteva din superalimentele cu care vrem faci cunoștință la atelierul nostru: spirulina, matcha, goji, maca, cacao crudă, turmeric, chia, afine, kale, avocado, cocos, multe fructe și legume, proteine vegetale și grăsimi bune.

Și încă ceva, n-ai nevoie decât de un blender și cinci minute!

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Meniu:

Dulcele verde

Roșu antioxidant (2 porții)

Bifido Mango

Carrot cake

Ciocolatiul

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 160 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 140 ron fiecare.

Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!