O săptămână Detox

6:30 pm

15th June 2017

Da-i o pauza corpului tau si incarca-l cu energie renuntand la mancarea greu digerabila, uneori chiar lipsita de nutrienti, in cazul alimentelor procesate. Da-i corpului cat mai multe legume si fructe. Desigur, auzi de multe ori asta: pentru sanatatea dvs consumati cat mai multe fructe si legume, dar in ce fel si chip sa le prepari, te intrebi.
Ei bine, te asteptam la atelierul nostru de gatit unde te vom invata sa-ti faci cateva salate delicioase, satioase, in care vom adauga proteine vegetale, grasimi bune si dressinguri minunate. Supele din legume inspirate de pe tot globul, rapid de preparat vor fi deliciul pranzurilor tale, iar pentru micul dejun te vom invata cel mai rapid posibil, preparat, micul dejun intr-un pahar.
Desigur, nu va fi urma de zahar, faina alba sau grasimi hidrogenate. 
Meniu:
3 variante de salate, cu adaos de proteina diferit
3 dressinguri diferite, gustoase si simple
2 tipuri de supe
2 smoothie-uri
Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi.

Cadou: borcanul minunat în care să-ți prepari masa pentru a doua zi la serviciu.

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 190 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 170 ron fiecare.