The Great Gatsby themed dinner

6:30 pm

25th April 2017

The Great Gatsby themed dinner

Nu e nevoie sa fii un personaj din cartea lui F. Scott Fitzgerald ca sa poti sa mananci ca unul. Nu trebuie sa traiesti in Long Island, sa iti imaginezi ca Jay Gatsby e vecinul tau si ca participi la petrecerile lui. De data asta, Noorish intruchipeaza trio-ul din marea nuvela si va asteapta marti, 11 aprilie, sa va faca marea introducere in luxul interbelic. O supa crema de hribi cu foie gras, beef wellington cu piure de cartofi trufati sau un lava cake cu interior de caramel sarat va actiona ca un portal in timp – and you`ll be feeling like a rich man in no time !…

Noi iti punem la dispozitie toot tot tot – de la locatie, ingrediente, instrumente, racoritoare si alte bauturi, la lectia de gatit, reteta acasa, caserole sa iei la pachet si inclusiv alti oameni cu care sa relationezi + un mini party pe rooftop, asa cum doar Jay stia sa faca.

Meniu:

– Supa-crema de hribi cu/sau fara foie gras
– Beef Wellington cu piure de cartofi trufat
– Lava cake cu interior de caramel sarat, sorbet si sos de sofran cu
vanilie.

Noorish te învață să gătești rapid, gustos si sănătos prin atelierele sale de gătit susținute de Adriana Ghiță, Cristi Tudor si Iulian Sîrbu, foști concurenți Master Chef.  Odată ce ai învățat să prepari un fel principal în 15 minute, crede-ne că vei renunța la Fast Food-ul din colț sau semipreparatele din supermarket. Avem zeci de preparate pe care vrem să înveți să le faci și tu.

Adriana – e combinația ideala de farmacist / specialist în nutriție / trainer practicant de fitness / chef si mama și te va învăța cum mâncarea trebuie să-ți fie medicament și medicamentul mâncare.

Cristi – este perfecționistul, nu-ți va servi niciodată ceva la întâmplare, iar când îți va pune în față o plantă într-un ghiveci, stai calm, acolo e doar un tiramisu excelent. Creativitatea și gustul bun sunt reguli pentru el, și garantăm că vi le va transmite și vouă.

Iulian – îți va vorbi cu atâta pasiune despre mâncare încât abia o să aștepți să gătești alături de el. Iulian îți promite că îți dă din
energia lui pozitivă și că veți râde, orice s-ar întâmpla.

Atelierul dureaza in jur de 3.5 ore, iar la final vom savura din bunatatile realizate prin efortul fiecaruia dintre noi.
Adresa este Putul lui Zamfir, nr. 36, etajul 3, la kuxa Studio. Nimic mai simplu!
Pretul atelierului este de 210 ron de persoana, iar daca vii cu un prieten, platiti doar 190 ron fiecare.

Contacteaza-ne pentru rezervari si mai multe detalii privind plata. Multumim!